Joker Dolmøy: Åpning av fremtidens butikk

Den 16. juni markerte en ny epoke for Joker Dolmøy på Hitra, da butikken ble høyteknologisk dagligvarebutikk. – Jeg har inntrykk av at mange er glad i butikken, og setter pris på at den blir enda mer tilgjengelig, forteller butikksjef Annik.

Les mer
Et viktig knutepunkt blir høyteknologisk

Den 1. juni 2024 var det duket for en høytidelig åpning av Verma Nærbutikk som høyteknologisk og delvis selvbetjent. Butikken ligger i Rauma kommune i Møre og Romsdal fylke. Omringet av store fjell og slående natur var bygda samlet for fest.

Les mer
Teknologi-butikker ble prisvinnere!

Gratulerer til Nærbutikken Korshamn, Nærbutikken Jøa og Nærbutikken Kvingo! Butikkene har til felles at de er regionsvinnere i Nærbutikken sin kåring av årets beste butikker.

Les mer
Joker Åkrafjorden: – Endelig vår tur

25. april var det klart for offisiell åpning av Joker Åkrafjorden som delvisselvbetjent, og kundene sto i kø for å komme inn i den nye butikken. – Nå kan vi yte bedre service til kundene våre, på mange vis.

Les mer
Blir verdens første Spar-butikk av sitt slag

15. mars blir en historisk dag når Spar Atrå åpner som verdens første høyteknologiske og delvis selvbetjente Sparbutikk.  – Dette handler om å trygge arbeidsplassene, sier den engasjerte butikksjefen, Irene Haugen Gaustad ved Spar Atrå.

Les mer
Liberty Now AS har fått ny visuell identitet!

Navnet Mat-Norge AS endres til Liberty Now AS og med en navneendring er det naturlig med visuelle oppdatteringer! Prosessen har vært spennende og omfattende, så vi ønsket å presentere et innsyn i arbeidet å finne en ny visuell profil til Liberty Now.

Les mer
ATLØY JUBLER: – JOKEREN BLIR SELVBETJENT

26. januar var det offisiell åpning av Joker Atløy som delvis selvbetjent butikk til stor jubel fra befolkningen. Butikksjefen, Rita-Therese Thorsnes Herland, sørger for stadig utvikling av butikken. Nå er de klare for å ta i bruk RMA-butikkstyring.

Les mer
Møt Camilla – fra journalist til kommunikasjonsleder

Camilla Moen har tre og et halvt års erfaring som journalist. Nå har hun startet i stillingen som kommunikasjonsleder i Liberty Now AS og får en viktig rolle når det gjelder kommunikasjon og innhold i tjenestene Liberty Now leverer over hele Norge.

Les mer