Is under midnattssolen og kaffe under nordlyset: – Velkommen til høyteknologisk dagligvarebutikk!

Offisiell åpning av Snarkjøp Gimsøy som høyteknologisk dagligvarebutikk. (f.v.) Gunta Venge, driftssjef i Snarkjøp, Tony Dahl, eier og driver av Snarkjøp Gimsøy, Janny Jakobsen fra Snarkjøp Digermulen, Søren Solvang, Merkur-konsulent. 

Lørdag 29. juni kl.12:00 åpnet Snarkjøp Gimsøy som høyteknologisk. Butikken plassert midt i Lofoten blir døgnåpen, til stor jubel fra både lokalbefolkningen og turistene.

– De som ønsker å kjøpe is mens de opplever midnattssolen, eller kjøpe seg kaffe mens de jakter nordlyset, er nå velkommen til å gjøre det, forteller butikksjef Tony Dahl.

29. juni 2024

Åpningsfesten ble en stor suksess, hvor alle oppmøtte fikk både kake og kaffe for å feire. Driftssjef i Snarkjøp, Gunta Venge, og Merkur-konsulent, Søren Solvang, tok turen til Gimsøy i forbindelse med åpningen. 

– Dette prosjektet har jeg veldig stor tro på. Sammen med Merkur-programmet har vi utviklet en langsiktig plan for utviklingen av Snarkjøp Gimsøy. Digitaliseringen som nå er blitt gjort var et viktig prosjekt, men her blir det også litt av en utvikling fremover, sier hun. 

Søren trekker fram at butikken ligger i et attraktivt turistområde som bare får mer og mer trafikk. 

– Overgangen til RMA-Butikkstyring for Snarkjøp Gimsøy er kjempebra. Lokalbefolkningen får gleden av utvidet åpningstid, men signalene fra turistaktører i området er også tydelige på at høyteknologisk dagligvarebutikk er veldig ønsket, sier han. 

IMG_1811KOPIJPEG

Søren Solvang, Merkur-konsulent, tok turen til Snarkjøp Gimsøy i forbindelse med åpningen.

Butikk nummer to i Lofoten

Tony åpner den andre høyteknologiske butikken i Lofoten. Han har snakket mye med Janny, som åpnet den første butikken med RMA-Butikkstyring i øyfylket. De har blant annet møttes på ulike Merkur-samlinger.

– Vi har hatt god kommunikasjon og snakket mye om teknologien. Det gjorde meg tryggere på at dette var et godt valg for oss, forklarer han.

Nå ser Tony frem til å kunne være enda mer tilgjengelig for kundene sine.

– Vi ser at løsningen rett og slett fungerer veldig bra, slår Tony fast.

Møteplass

Butikken ligger kanskje ved Norges vakreste veikryss. De har en storslått panoramautsikt ut over havet, samtidig som butikken ligger under det ruvende fjellet Hoven.

– Her er mange besøkende, og det blir stadig flere og flere, forklarer butikksjefen.

Krysset butikken ligger i er selve knutepunktet på øya. De har fått god støtte fra Merkur.

– Dette hadde aldri vært mulig uten hjelpen fra Merkur, så det er vi veldig takknemlig for, sier Tony.
IMG_1842JPEG

Omtrent 100 personer tok turen til Snarkjøp Gimsøy i forbindelse med den offisielle åpningen av butikken som høyteknologisk. 

– Jeg vet at dette blir helt supert

Folk gleder seg stort til å kunne bruke butikken døgnet rundt, både de yngre og eldre.

– Jeg har en eldre kunde som syns dette er helt supert. I tilfelle hun glemmer noe til kaffen kan hun når som helst komme hit og skaffe seg det hun trenger, forteller Tony med et smil.
IMG_1801JPEG

Med den vakre plasseringen og de stadig økende turisttallene til nord er dette dømt til å bli en suksesshistorie.

– Jeg vet at dette blir helt supert. Vi er veldig positive, sier butikksjefen avslutningsvis.

 

Kommunikasjon Liberty Now,

Ida Amalea Furseth