Er Norge størst i verden? Liberty Now feirer over 100 høyteknologiske butikker i Norge


Liberty Now har nådd en stor milepæl. Over 100 butikker over hele Norge har nå vist tillit til teknologien RMA-butikkstyring, og blitt høyteknologiske. 

– At dette har skjedd på så kort tid sier mye om behovet for digitalisering innenfor varehandelen, og er for oss en bekreftelse på at vi har laget noe som fungerer og gir stor nytte, sier Hans Olav Bakås, CEO i Liberty Now.  

Testingen av teknologien startet tilbake i 2018.  

– Da vi starter utviklingen visste vi ikke om teknologien ville fungere, men den har vist seg å være både skalerbar og robust. Det har åpnet seg et enormt univers med muligheter. Vi har kommet langt, men samtidig ligger det meste spennende foran oss. Hver dag drives det omfattende forskning og utvikling i samarbeid med butikker, kjeder og Merkur-programmet. Vi har noen spennende år i møte, sier han.

Med troen på kombinasjonen av mennesker og teknologi, ønsket om å lage sømløse opplevelser der teknologien gjør hverdagen enklere, er Liberty Now motiverte for å fortsette utviklingen.

– Vi har hatt en sterk vekst i disse årene, og er klare til å fortsette utviklingen i et høyt, men kontrollert, tempo, sier Hans Olav.  


Karine Risdalen, markedsavdeling Liberty Now


Har du spørsmål til videoen? Ta kontakt på marked@ftsa.no.

Takk til NRK, TV2, Vest-Telemark Blad, TA og Bø Blad for omtaler i deres medier.

Takk til Nasjonalbiblioteket, Joker, Nærbutikken, Gro Røiland og Halldis Aanonsen for bilder.

 Videoen inkluderer faksimile fra Retail-magasinet, Dagligvarehandelen, Framtid i Nord, Trønderavisa, Flekkefjord Tidende, Namdalsavisa, Folkebladet, Stord24, Ytringen og Ringerike Blad.