Oppmerksomhet rundt Liberty Now sin teknologi i 48 land

Liberty Now har siden 2018 levert teknologi og gjort dagligvarebutikker over hele Norge høyteknologiske. Nå får teknologien oppmerksomhet i 48 land.

I forbindelse med åpningen av SPAR Atrå som delvis selvbetjent og høyteknologisk 15. mars i år har teknologien til Liberty Now fått oppmerksomhet langt utenfor Norske landegrenser.

SPAR er en kjede med butikker i 48 land, og nyheten om at SPAR Atrå ble verdens første delvis selvbetjente har nådd bredt ut.

Les artikkel og se video fra SPAR International, som lanserte nyheten i 48 land.

– I dag er det en verdenssensasjon her, når vi åpner verdens første, delvis selvbetjente SPAR-butikk, sier Ole Christian Fjeldheim, administrerende direktør i Kjøpmannshuset, i videoen som nå er delt til SPAR International.

Videre skriver SPAR International at teknologien gjør det mulig å holde butikken åpen døgnet rundt. 

– Kunder fra nærområdet og forbipasserende kan nå handle når de vil. Kundene kan låse opp døren til butikken selv med sitt betalingskort, og finner informasjon på skjermen som veileder kunden om hvordan teknologien fungerer når de handler, kommer det fram i artikkelen som du kan lese her. 

Teknologien fra Liberty Now har revolusjonert måten å drive dagligvare på, og spesielt samspillet med mennesker og teknologi, som gir både kunder og ansatte en enklere hverdag.

– Vi takker for tillitten vi har fått fra SPAR, både sentralt, internasjonalt, og ikke minst Irene og hennes team på SPAR Atrå, sier Hans Olav Bakås, CEO i Liberty Now.

Utviklet i Norge

Teknologien, som ved inngangen til mai har gjort 120 butikker over hele Norge høyteknologiske, er utviklet i Norge.

– Vi opplever at teknologien er viktigere en noen gang for butikker over hele Norge, da den bidrar til å effektivisere driften og øke kundetilfredsheten, sier han.

Liberty Now er ydmyke over å få jobbe sammen med alle de dyktige kjøpmennene i butikkene, kjedene, Merkur-programmet, staten, og kommuner over hele Norge.

– Vi ser at teknologien virker. Teknologien vår gir ikke bare gode kundeopplevelser og enklere drift av butikken, men den styrer også strøm og mye annet som gjør at butikken effektiviserer og reduserer kostnader på flere områder. Dette handler om bærekraft. Nå gleder vi oss til fortsettelsen, sier Hans Olav.


Camilla Moen
Kommunikasjon, Liberty Now