Fra Operation Room har Gunn oversikt over «alt som rører seg»

Gunn Edith Hult har startet i stillingen som B2C-Operatør i Liberty Now.

I Liberty Now sitt Operation Room er det avansert teknologi omgitt av mye sikkerhet. Gunn Edith Hult er en av få personer som har tilgang til dette rommet hvor det jobbes med spesialtjenestene Liberty Now har utviklet.

– Systemet er som en tidsmaskin. Teknologien gjør at butikkene over hele Norge passer seg selv, men oppstår det en situasjon med behov for bistand får jeg beskjed via systemene om å gripe inn, forklarer Gunn.

2. mai startet hun i stillingen som B2C-Operatør (Business to Consumer) i Liberty Now ved kontoret i Bø i Telemark.

Operation Room

Det har åpnet seg uante muligheter med Liberty Now sin teknolog, RMA-Butikkstyring.

– I takt med et raskt voksende antall av nye butikker som tar i bruk teknologien til Liberty Now så vi et behov for å ansette flere i vårt B2C-Team. Gunn er ansatt i en stilling som jobber med spesialtjenestene vi har utviklet, forteller Christian Lindal, COO og leder for B2C-teamet.

Fra operasjonsrommet har Gunn full kontroll og oversikt over alt som foregår over hele Norge. Dette gjelder ikke bare tjenestene Liberty Now leverer til kundene, men om det nasjonale internettet «hikker», vet Gunn dette før noen andre har oppdaget det.

– Under vinterstormen langs kysten i år bisto vi de største teleleverandørene med å identifisere og overvåke stabiliteten på kritisk infrastruktur, forteller Christian.

IMG_7685jpg

Christian Lindal, COO i Liberty Now. 

Sammen med resten av B2C-Teamet, som jobber fra forskjellige steder i Norge, Spania og London, passer Gunn virksomheter over hele Norge.

– B2C-Teamet gir kunder og virksomheter i hele Norge en unik fleksibilitet, i tillegg til at smart teknologi bidrar til å styrke lønnsomhet og bærekraft, forklarer Christian.

– Spennende oppgaver

Med 27 år bak seg i jobber innen kundeservice og kvalitetskontroll, og med en interesse for teknologi og data, var ikke Gunn i tvil da hun kom over stillingen.

– Dette passer meg perfekt. Her får jeg en porsjon av det jeg har jobbet med de siste 30 årene, og mange nye og spennende oppgaver denne teknologien har muliggjort, sier hun.


Kommunikasjon Liberty Now,
Camilla Moen