Jonny har blitt leder for produksjon i Liberty Now

Jonny Aamot er et godt eksempel på det å utvikle seg og vokse i Liberty Now. Våren 2021 startet han å jobbe i Liberty Now sitt B2C-team.

Nå har han startet i stillingen som produksjonsleder.  

– Jeg synes det er veldig gøy å nå tre inn i rollen som leder av produksjon, og setter stor pris på tilliten, sier han. 

Headhuntet

Jonny vokser og Liberty Now vokser. Økt pågang har gjort at Liberty Now har sett behovet for å utvide produksjonsavdelingen.

– Spørsmålet kom om jeg ville være leder for produksjonsavdelingen, og det takket jeg ja til. Jeg har vært involvert i produksjonen ved at jeg har jobbet som montør det siste året, samtidig som jeg har jobbet med revisjon av butikker, forteller han. 

jonny2jpg
Jonny Aamot har jobbet i B2C-teamet, med revisjon av butikker og som montør. Nå har han startet som produksjonsleder. 

Etterspørselen etter teknologien til Liberty Now har økt kraftig i løpet av de to siste årene, og bare i løpet av det siste året har Jonny levert ut dobbelt så mange butikker som var blitt gjort før han startet som montør.

– Signalene er tydelige på at utviklingen fortsetter i samme retning, og at etterspørselen vil være stor i tiden som kommer. Dermed så vi et behov for en produksjonsleder, og vi er glade for at Jonny, som kjenner bedriften så godt, og allerede har jobbet med produksjonen en stund, takket ja, sier Einar Uvsløkk, CDO i Liberty Now.

Leverer utstyr til hele Norge

Det er en omfattende teknologi som ligger bak RMA-Butikkstyring, og all produksjon styres fra produksjonslokalene i Bø i Telemark. Jonny er nå klar til å lede teamet med montører, som bygger og  leverer ut alt nødvendig utstyr til virksomhetene som tar i bruk RMA-Butikkstyring.

– Alt bygges fra bunnen av. Vi gjør innkjøp fra hele verden, og noen komponenter har vi underleverandører som produserer for oss lokalt, forteller Jonny.

Delene blir satt sammen i Bø og gjennomgår en streng sikkerhetskontroll, ettersom mye hos Liberty Now handler om IT-sikkerhet, før det ferdige produktet pakkes og sendes ut til hele Norge.

Jonny3JPG

Jonny tar imot deler fra hele verden som ankommer produksjonslokalene i Bø. 

– Hver uke går det flere store forsendelser ut med utstyr. Jonny inngår i innovasjonsteamet som hver dag jobber med å innovere interne prosesser, kundereiser, innkjøp og leveranser på tvers av avdelinger i Norge, Spania og London, sier Einar.

– I tillegg til at jeg koser meg med prosessen med å gjøre klart utstyret som sendes ut, og det å sørge for at kunden får et fint produkt, er jeg også stolt av at vi leverer en svært avansert teknologi som sømløst gjør livet enklere for kunder og ansatte. Og tenk, alt dette skjer i lille Bø, sier Jonny.Camilla Moen, 
Kommunikasjon Liberty Now