ATLØY JUBLER: – JOKEREN BLIR SELVBETJENT

På den idylliske øya Atløy markerer 26. januar den offisielle åpningen av Joker Atløy som delvis selvbetjent. Joker Atløy er en lokalbutikk som åpnet i mars 2017 etter en periode uten dagligvaretilbud på øya, til stor jubel fra befolkningen. Takket være en engasjert og kundefokusert butikksjef sørger Rita-Therese Thorsnes Herland for stadig utvikling.

26. januar 2024

Kundefokusert med kontinuerlige investeringer

Rita-Therese forteller om hvordan alle overskudd fra butikken har blitt reinvestert for å modernisere og forbedre tilbudet til kundene.

Med nye panteautomater, digitale etiketter og nå en delvis selvbetjent drift, har Joker Atløy tatt store skritt mot en mer effektiv og kundevennlig handleopplevelse.

– Alt overskudd har gått til å investere tilbake, sier hun, og understreker butikkens engasjement for kontinuerlig forbedring.

Den siste investeringen har vært RMA-teknologien fra Liberty Now, som både hun og kundene allerede er svært begeistret over.

– Jeg gleder meg aller mest til å kunne gi kundene et utvidet tilbud, forteller Rita-Therese.

Engasjementet til butikksjefen har ikke gått stille forbi, da hun i 2021 vant pris fra Merkur for ‘Årets butikk på Nordvestlandet’.

– Joker Atløy har hatt en flott utvikling med vekst i omsetning og inntjening. Butikken har investert offensivt for å få en moderne butikk. Kjøpmannen er samfunnsengasjert og stolt av lokalsamfunnet sitt, sa fagleder Steinar Fredheim da han delte ut prisen på Merkurs regionkonferanse.

Engasjement på Facebook

Joker Atløy har også en god tilstedeværelse på sosiale medier, spesielt Facebook, hvor butikken har mottatt overveldende positiv respons fra kundene.

– Jeg er helt henrykt, sier Rita-Therese om det online engasjementet, hvor kunder uttrykker sin støtte til butikken.

Til sammen er det flere titalls kommentarer som hyller det nye tiltaket, og det er utvilsomt mange som gleder seg til å teste butikken i ny drakt.

– Det er utelukkende positivt, veldig gøy å se at mange setter pris på det, forteller hun.

I kommentarfeltet bugner det over med gratulasjoner.

– Gratulerer så masse med selvbetjent butikk. Du er flink til å få ting til ute i havgapet, skriver en bruker.

Noen andre kommenterer at det er et supert tiltak og at det blir mindre stress i hverdagen.

– Har testet og fungerer supert, skriver en annen.  

Takknemlig for støttespillere

Butikksjefen er rask med å uttrykke sin takknemlighet til alle som har støttet prosjektet, inkludert Merkur, Joker-kjeden, barnehagen, skolen og Askvoll kommune.

Disse støttespillerne har vært avgjørende for butikkens suksess og utvikling.

– Uten dem hadde vi ikke kommet så langt som vi har, forteller Rita-Therese.

Ikke minst ønsker hun å takke sin egen mann. Han har vært en god støttespiller.

– Han er veldig praktisk anlagt, og hjelper meg med mye. Vi har jobbet mye, og godt sammen, legger hun til.

Alt for kundene

Åpningen av Joker Atløy representerer ikke bare en viktig begivenhet for Atløy og dens innbyggere, men også et eksempel på hva dedikasjon, samfunnsstøtte, og tro på fremtiden kan føre til.

Rita-Therese T. Herland og hennes team ved Joker Atløy har vist hvordan kontinuerlige investeringer, fokus på kundetilfredshet, teknologisk innovasjon, og sterk samfunnsånd kan skape et levende og elsket møtested for alle på øya.

– Vi er avhengige av kundene; de er grunnen til at vi er her, forklarer hun.

Joker Atløy står som et fyrtårn for lokaldrevet suksess og vil uten tvil fortsette å berike livene til Atløys beboere i årene som kommer.

– Vi jobber hver dag for at de vil handle oss, forteller Rita-Therese avslutningsvis.

 

Kommunikasjon Liberty Now AS,

Ida Amalea Furseth