Møt Camilla – fra journalist til kommunikasjonsleder

Camilla Moen har tre og et halvt års erfaring som journalist og har nå startet i stillingen som kommunikasjonsleder i Liberty Now AS (tidligere Mat-Norge). 

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer i Liberty Now. Jeg tar med meg kunnskapen jeg har opparbeidet meg som journalist, og ser fram til å bruke denne også på nye måter, sier hun. 

Kommunikasjon  

Som kommunikasjonsleder får Camilla en viktig rolle når det gjelder kommunikasjon og innhold i tjenestene Liberty Now leverer over hele Norge. Hver dag jobber vi med utvikling av teknologi som har stor betydning for brukere over hele Norge, og da er det ekstra viktig for oss å ha flinke folk som kan formidle hva vi holder på med.  

– Vi jobber med butikker, kjeder, kommuner og staten på områder som ingen andre har gjort tidligere, og her er kommunikasjon viktig. Camilla vil også ha ansvar for media og digitale kanaler, sier Hans Olav Bakås, CEO i Liberty Now.  

Camilla startet i stillingen 4. desember.  

– Liberty Now vokser i et høyt tempo, og læringskurven har vært bratt de første ukene inn i jobben. Teknologien til Liberty Now legger til rette for spennende muligheter og en utvikling som for mange butikker i distriktene er høyst nødvendige. I denne stillingen har jeg også en stemme inn i strategiarbeidet i et selskap med høy innovasjon og et høyt tempo. Det er spennende, og jeg er sikker på at det kommende året vil bli innholdsrikt og interessant, sier hun.


Kommunikasjon, Liberty Now AS
Helene Braaten