Randi tok over butikken for halvannet år siden – nå er den blitt høyteknologisk: – Det er fremtidens butikk

I Birkenes kommune i Agder finner vi Herefoss. For halvannet år siden tok Randi Skretteberg over Snarkjøp-butikken, og nå er hun klar for å la kundene handle når det passer for dem.

25.04.2024

Da Randi flyttet til Herefoss bestemte hun seg også for å ta over butikken. Nå har hun eid Snarkjøp Herefoss i halvannet år, og i dag var det duket for offisiell åpning av butikken som høyteknologisk.

– Butikken betyr veldig mye for området. Dette er en sosial møteplass, og vegg i vegg har vi en kafé som jeg også driver, forteller hun.

Det var ønsket om å gjøre butikken mer tilgjengelig for kundene som var noe av motivasjonen til å gå over til høyteknologisk butikk.

– På bygda har man behov for lengre åpningstid, for man må rekke å komme seg hjem fra jobb også. Tidligere har vi hatt åpent til klokken 18, men nå blir butikken tilgjengelig for alle. I tillegg blir det en avlastning for min del, som fremover kan ha en normal arbeidsdag, sier Randi som også synes det er spennende med ny teknologi.

– Det er fremtidens butikk, sier hun.

– Mye gode tilbakemeldinger

Invitasjonen til den offisielle åpningen hadde gått ut til alle som bor i området, og dagen ble feiret med gratis bløtkake til alle besøkende.

– Jeg har annonsert at de må ta turen for å komme og se, teste butikken og få lagt inn fingeravtrykket sitt, forteller hun.

Og kundene setter stor pris på at Snarkjøp Herefoss nå vil bli mer tilgjengelig.

– Tidligere har jeg ikke hatt åpent på søndager. Jeg har fått mye gode tilbakemeldinger fra lokale at de gleder seg over at det nå blir søndagsåpent, sier Randi og legger til at for de som fortsatt ønsker å handle i betjent åpningstid vil det være ansatte i butikken fra klokken ni til fire.

Hans Olav Bakås, CEO i Liberty Now, tok også turen til Snarkjøp Herefoss. 

– Det var veldig moro å ta del i den offisielle åpningen av butikken som høyteknologisk i dag. Randi er en engasjert butikksjef som alltid står på for å gjøre det beste for kundene sine, og nå blir butikken tilgjengelig for alle, sier han. 

IMG_6448JPEG

Randi forteller også om et godt samarbeid og god støtte fra Merkur-Programmet i forbindelse med overgangen til høyteknologisk butikk.

– Det er dedikerte konsulenter som gjør det beste de kan for å hjelpe til. Vi fikk 600 000 kroner i støtte, og det er kjempeflott, sier hun.

I forkant av åpningen hadde Randi og de ansatte på Snarkjøp Herefoss opplæring i hvordan å fjernbetjene butikken med Christian Lindal, COO i Liberty Now, og Randi og gjengen er nå klare for å la kundene handle akkurat når det passer for dem.

 

Camilla Moen

Kommunikasjon, Liberty Now