Feiret gjennom helga – endelig ble butikken høyteknologisk

Det var duket for feiring både lørdag og søndag da Snarkjøp Skutvik feiret tolv år og åpnet som høyteknologisk. – Det er mange som har gledet seg.

09.06.2024

Snarkjøp Skutvik feiret 12 år med å utvide åpningstidene til 24 timer i døgnet, året rundt.

– Det er utrolig at det har gått tolv år siden vi åpnet Snarkjøp Skutvik, og vi takker alle som bruker butikken og gjør det mulig å drive. Vi skal fortsette med det, og gir nå bygda «nøkkelen» til butikken, forteller Trym Falao, daglig leder og butikkeier.

Med teknologien til Liberty Now implementert i butikken blir Snarkjøp Skutvik nå tilgjengelig for kundene, også etter at betjeningen har gått hjem for dagen.

– Det har vært en vellykket helg med feiring av både butikken sitt tolv årsjubileum og åpningen av butikken som høyteknologisk. Det er utrolig koselig å se så mange støtte opp om butikken, sier Trym som delte ut gratis kaffe og vafler, og kunne friste med gode tilbud og kuleis.

IMG_1441JPEG

Kjent system

For å gjøre butikken høyteknologisk og delvis selvbetjent tråkket Trym en løype han er kjent med fra før. 4. juni i fjor fikk Hamarøy sin første høyteknologiske dagligvarebutikk da Trym tok i bruk teknologien på Snarkjøp Tranøy.

– Jeg har såpass gode erfaringer at jeg føler meg trygg på å implementere teknologien på enda en butikk, forklarer han.

Trym forteller at innbyggerne er flinke til å bruke butikken, men trekker frem at åpningstidene er av stor betydning.

– Det med åpningstider har alltid vært en viktig greie. Dette vil systemet fra Liberty Now bidra til å forbedre. Det er mange på Skutvik som har gledet seg til åpningen denne helgen, forklarer han.


Kommunikasjon Liberty Now,
Camilla Moen