En revolusjon for dagligvarebransjen, en helt ny måte å drive butikk på!

MAT-NORGE AS eier konsept og teknologi for automatisering og digitalisering av dagligvarehandel. Konseptet er velprøvd og i disse dager rulles konseptet ut til nye butikker i Norge. Konseptet heter  RMA-Butikkstyring (Retail multi automation).    

Produksjonen går for fullt, og alt utvikling av software og hardware skjer i Norge. I april har ansatte gått skift som følge av økende etterspørsel.

Her er Elias Moradi med RMA-adgangskontroll som akkurat har vært gjennom test, og nå skal klargjøres for videre utsendelse til en butikk i Norge som har bestilt en komplett RMA-butikkstyring, hvor RMA-adgangskontroll er et av elementene som inngår i leveransen.

IMG_4422jpg
Elias kom fra Universitetet i Sørøst-Norge og begynte å jobbe for Mat-Norge i januar, og har nå en sentral rolle i kvalitetsikring, og klargjøring av utstyr som skal sendes til butikker i Norge.

IMG_4403jpg
Konstruksjon og tegninger gjøres med DAK 3D tegneprogram (Inventor), hvor ingeniører med spesialkompetanse på flere fagfelt monterer, kvalitetsikrer og godkjenner. Alt skjer i kontrollerte omgivelser men høye krav til sikkerhet. 

251397f9-5ee3-4353-ac9c-cdebfcaa63b4jpg
Her har Elias klargjort deler av forsendelse som nå skal sendes til en ny butikk, som bl.a. innbefatter avanserte styringsystemer.

Les mer om konseptet her...

Redaksjonen
MAT-NORGE AS