UNGDOMMELIG KJØPMANN PÅ 69 ÅR, SATSER PÅ FREMTIDEN MED JOKER AUSTAFJORD!

F.v. fremste rekke, Merkur-konsulent Mariann Høyen, Kjøpmann Erling Ulsund og varaordfører Terje Settenøy. FOTO: Knut Grindvik

I en alder der mange søker komfort i det kjente, er den snart 70 år gamle Erling Ulsund ikke redd for å gjøre noe nytt.

På den vakre kysten, tre mil utenfor Rørvik, står butikken med sin rike historie som strekker seg tilbake til 1903. I dag tar butikken et stort skritt inn i fremtiden.

Butikken, som ble startet av kjøpmannens oldefar, blir i dag Nerøysunds første høyteknologiske og døgnåpne butikk.

Stor fest på åpningsdagen 13.oktober

Selv om åpningen faller på fredag den 13. er dette ingen ulykkesdag for de involverte.

– Det har vært en vellykket åpning. Både varaordfører, konsulenten fra Merkur og kundene samlet seg for å feire det nye tilskuddet, sier kjøpmann Erling Ulsund.

Når han nevner Merkur, skyter han inn varme ord om programmet. Han forteller at han alltid har gode opplevelser med dem, og det er takket være de at butikken ble høyteknologisk i år.

Han forklarer samtalen med et glimt i øyet.

– Jeg skulle jo vurdere dette ett års tid, men så snakket jeg med Merkur-konsulenten som har god greie på dette, og hun sa det ikke er en grunn å vente. Det var bare å gjøre det, så da gjorde jeg det da!

Bilde 2jpeg

Merkur-konsulent Mariann Høyen klipte over snora sammen med Maggy Aune Vågø til venstre og Anne Marit Hansen Sandnes til høyre. Kjøpmann Erling Ulsund lytter spent på hva Mariann sier. FOTO: Knut Grindvik

Familiedrevet, med hjerte for samfunnet

Med den nyeste høyteknologiske løsningen vil Joker Austafjord kunne tilby en rask, effektiv og behagelig handleopplevelse, uten å gå på akkord med den varme og familiære atmosfæren som har preget butikken gjennom generasjoner.

– Butikken ble drevet av min mor og søster, men jeg kom hjem fra sjø for rundt 40 år siden og har drevet den siden. Det trives jeg veldig godt med, forteller Erling.AudunNjspng

Audun Njøs, driftssjef i Kjøpmannshuset, smiler stort ved siden av den selvbetjente kassen. Han har reist fra Trondheim for å ta del i åpningen. FOTO: Knut Grindvik.

Selv om kunden er i fokus, er dette også en stor gevinst for kjøpmannen selv.

– Jeg ser frem til å kunne ha mer fritid. Selv om jeg elsker å være i butikken blir det godt å kunne gjøre litt andre ting også.

Deres kontinuerlige vilje til å tilpasse og modernisere butikken viser en lidenskap for å gi det beste til sine kunder.

– Enten du trenger å handle sent på kvelden, tidlig om morgenen, eller kanskje midt på natten, er du alltid velkommen til Joker Austafjord, forteller han.

Hyllest til tradisjon, med blikk for fremtiden

Tross å ha passert alderen for vanlig pensjon, er Erling langt fra klar for å sette seg ned. I tillegg er hans evne til omstilling og teknologiske driv sterkere enn man finner hos mange andre.

– Jeg er snart 70 år nå, og har ikke tenkt å gi meg med det første. For å være med på utviklingen må dette til, forteller Erling.

Historien og sjelen i butikken er bevart, samtidig som de nå tar i bruk den nyeste teknologien for å imøtekomme kundenes behov.

 – Tilbakemeldingene fra kundene har vært overveldende positive. Folk gleder seg stort til å ta i bruk den nye butikken, forteller Erling.

Erling og resten av gjengen på Joker Austafjord ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig handel, når enn du skulle ønske det.

Kommunikasjonsansvarlig Mat-Norge,
Ida Amalea Furseth