TEKNOLOGI- OG SERVICEINNSTILT KJØPMANN! I DAG VAR DET OFFISIELL ÅPNING AV NY DØGNÅPEN JOKER BUTIKK PÅ NOREFJELL!

1.12.2022

Headerbilde: Hans Olav Bakås CEO i Mat-Norge, Espen Andersskog Drifstleder Kjøpmannshuset JOKER, Tore Flølo Andersen Regionsjef Joker og Nærbutikken, Andreas Birath Butikksjef Joker Norefjell og Stina Kristin Robberstad-Danielsen Kreativ leder i Mat-Norge.

Det er en stund siden det har vært dagligvarebutikk på Norefjell, men i dag åpnet det en Joker-butikk, til glede for mange. Dette er ikke bare en splitter ny dagligvarebutikk på fjellet, men attpåtil er Joker Norefjell en høyteknologisk, døgnåpen butikk.


Andreas Birath hadde det svært travelt med å få butikken ferdig til åpningsdagen, men klokken 10:00 var alt på stell, hyllene fylt opp og butikken klar til å ta imot de første kundene.  

– Jeg tror jeg sov til sammen 45 minutter, sier han og ler da vi spør om han fikk sove i natt.

Kake og kaffe ble servert til feiringen.

IMG_2424jpg
Bilde: Butikksjef Andreas Birath skåler i kake sammen med Heidi Andreasen.


Omringet av hytter og fritidsboliger er det ingen tvil om at dette er et fantastisk dagligvaretilbud for fjellbesøkende. Det er en flott, åpen butikk med god plass, som har et spennende og variert utvalg. Det er ikke bare matvarer som finnes i Joker-butikken, men du kan også kjøpe kjøkkenutstyr og mye mer.

RMA-Butikkstyring er noe Birath sier at er helt avgjørende for å kunne åpne en slik butikk, og han har stor tro på friheten det gir både kundene og ham selv som butikksjef.

– For meg betyr dette at jeg kan regulere selv når det viktigst å ha ansatte i butikken. Høysesong betyr at det vil være flere kunder, og da kan jeg ha flere fysisk på jobb. Samtidig gir dette meg friheten til å ha færre på jobb i lavsesong, og det kommer til å hjelpe med å holde driftskostnadene nede, sier han. 

På toppen av dette så får kunden enda større frihet. Man trenger aldri tenke på å måtte rekke butikken lenger – Joker Norefjell er bestandig åpen!  

Etter 1 times opplæring i bruk av systemene var Birath ekspert, og demonstrerte den nye teknologien til kunder og kjente som om han aldri hadde drevet med annet.


IMG_2447jpg
Bilder: Butikksjef Andreas Birath sjekker ut det flunkende nye systemet med Heidi Andreasen.

Desember er full av helligdager, så det er perfekt tidspunkt å åpne døgnåpen butikk den 1. desember. Den står klar på dager hvor fjell-reisende ellers måtte ha kjørt langt avgårde dersom de skulle ha glemt mandelen til julegrøten. Birath er spesielt spent på å se interessen fra kundene og har tro på å se mer aktivitet i helgen som kommer. Det blir også spennende å se hvilke tider kundene vil benytte butikken, da den er døgnåpen, og mange kunder velger å handle utenom ordinære åpningstider.  

Butikken er bygd opp helt på nytt i sjarmerende lokaler sentralt på Norefjell, rettere sagt på Gamle Fjellhvilvei 1, Noresund.  

Vi gratulerer Andreas Birath med høyteknologisk butikk, og ønsker ham et stort lykke til!


IMG_2476jpg
Bilde: Bent-Ole Eliassen Driftssjef Joker, Kristian Hauglid Prosjektleder i Kjøpmannshuset, Kjetil Flåtrud Direktør Kjøpmannshuset/NorgesGruppen, Espen Andersskog Drifstleder i Kjøpmannshuset JOKER, Hans Olav Bakås CEO i Mat-Norge, Andreas Birath Butikksjef Joker Norefjell og Stina Kristin Robberstad-Danielsen Kreativ leder i Mat-Norge.


Stina Kristin Robberstad-Danielsen

Kreativ leder
Mat-Norge