STOLT VARAORDFØRER ÅPNET NORGES FØRSTE HØYTEKNOLOGISKE ØYBUTIKK, PÅ RØVÆR I HAUGESUND!

F.v.: Gerda Marie Nedrebø butikkeier, Varaordfører Trine Meling Stokland i Haugesund

18.mars ble en historisk dag, da åpnet Nærbutikken den første øybutikken i Norge. En stolt Varaordfører Trine Meling Stokland fra Haugesund kommune hadde gleden av å åpne butikken ved hjelp av teknologien som styrer butikken, til stor glede for de mange fremmøtte som fulgt begivenheten med stor interesse!

1280px-Kanalenjpg

Et viktig prosjekt, som vil bidra til en bærekraftig utvikling for Nærbutikken Rørvær, som er en institusjon med flere viktige funksjoner for de som bor og ferdes i rundt øygruppe Rørvær som ligger rundt ti kilometer nordvest for Haugesund sentrum.

Nå starter en ny tidsregning for den unge butikksjefen Gerda Marie Nedrebø, som nå ved hjelp av RMA-Butikkstyring kan gi kundene et enda bedre tilbud, samtidig som teknologien gjør at hun som driver får større frihet. Nå kan hun på en enkel måte drive butikken fra hvor som helst uten å måtte være fysisk til stede i butikken til enhver tid.IMG_3548jpg
F.v.: Gerda Marie Nedrebø butikkeier, til høyre Lars Helgeland fra Merkur-Programmet. Bilde er tatt ifb med oppstart av prosjektet.

Butikksjefen har ledet prosjektet sammen med bl.a Lars Helgeland fra Merkur-programmet, hvor Merkur-programmet har bistått faglig, og økonomisk i form av tilskudd.

Hans Olav Bakås CEO i Mat-Norge har fulgt prosjektet tett, og er imponert over at unge folk som Gerda Marie Nedrebø satser og tenker nytt, og tar i bruk moderen teknologi for å møte fremtiden, og sikre en bærekraftig utvikling for butikken! Dette viser at man ved teknologi kan ta hele landet bruk!

Vi er ekstra stolte av at RMA-Butikkstyring nå er tatt bruk i den første øybutikken i Norge!


274856500_424025769525782_3839060949965316933_njpg