STOLT ORDFØRER PÅ VESTLANDET ÅPNER HØYTEKNOLOGISK BUTIKK!


Stolt ordfører i Osterøy kommune Lars Fjeldstad kunne 26. Januar åpne den høyteknologiske dagligvarebutikken Nærbutikken Bruvik, Osterøy. Dette er milepæl for Osterøys kommune, innovative butikker som satser på fremtiden er viktig for å sikre en bærekraftig utvikling i kommunene. Her ble det en flott åpning med representanter fra både kommune, Per Spillum fra Merkur-programmet og Kjøpemannshuset som er en del av NorgesGruppen!

Nærbutikken Bruvik som ble nystartet i 2009 er en del av Kjøpmannshuset. Butikkeier Jan Hesjedal jobber stadig for å gi et godt tilbud til lokalbefolkningen og turistene, hvor overgang til høyteknologisk butikk fra Mat-Norge har vært et viktig prosjekt å få realisert. Både lokalbefolkningen og turister kan nå nyte kjøpsopplevelsen med butikkens delvis selvbetjente løsning, som gir kunden mulighet til å handle da det passer dem best. 

Med dette så er nok en Høyteknologisk butikk med godkjent RMA-Butikkstyring i full drift i Norge, og flere åpninger er rett rundt hjørnet. Dette betyr at Mat-Norge vil ha 21 butikker med RMA-teknologi i full produksjon i løpet av kort tid.

En stor gratulasjon til Osterøy kommune, Nærbutikken Bruvik, Kjøpmannshuset og Merkur -Programmet med åpning av høyteknologisk butikk, Mat-Norge er stolt av å få jobbe sammen med dere!
 
Hans Olav Bakås CEO i Mat-Norge har fulgt installasjonen og igangkjøringen av denne butikken tett, og forteller at det har vært inspirerende å se hvordan butikkeier Jan Hesjedal har ledet prosjektet og arbeidet med implementeringen av RMA-Butikkstyring.  Nrbutikk_Bruvik_pning_MatNorgejpg

Nrbutikk_Bruvik_pning_MatNorge-3jpgF.v.: Ordfører i Osterøy kommune Lars Fjeldstad, Eier av Nærbutikken Bruvik Jan Hesjedal