STOLT ORDFØRER FIKK SIN FØRSTE HØYTEKNOLOGISKE BUTIKK I MIDT-TELEMARK

Mandag 22.mai klokken 10 kunne Joker Nordagutu i Midt-Telemark kommune endelig åpne opp butikken som høyteknologisk. Butikken er nå døgnåpen fra mandag til lørdag, og åpen fra 10-19 på søndager. – Kundene synes det er kjempekult at vi satser! forteller driverne av butikken.

En av driverne av butikken, Tanja Sluijsmans, kan fortelle at åpningsfesten «varte flere dager til endes»!

– Kundene synes nyinvesteringen er spennende, og det er ekstra artig å se at våre eldre kunder er raske med å ta den nye teknologien i bruk — hvor noen er tydelig spente første gangen, sier Sluijsmans.

Lidenskap for god kundeservice
Ordfører Siri Blichfeldt Dyrland fra Midt-Telemark kommune er stolt over å ha fått høyteknologisk butikk i kommunen, og liker spesielt samspillet mellom mennesker og teknologi.

Driverne av Joker Nordagutu, Tanja Sluijsmans og Vincent Hart, kommer fra Nederland, og har drevet butikk i Norge i mange år.20230526_145601jpg
F.v.: Hans Olav Bakås (Mat-Norge), Hallvard Christenson fra det statlige Merkur-programmet, Ordfører Siri Blichfeldt Dyrland fra Midt-Telemark kommune, og Tanja Sluijsmans og Vincent Hart (driverne av butikken)

Sluijmans og Hart er lidenskapelig opptatt av god kundeservice, og nå har de altså investert i teknologi fra Mat-Norge for å gi sine kunder enda bedre service.

– Kundene har vært spente, og synes det er kjempekult at vi satser. De synes at dette er veldig bra, forteller Hart entusiastisk.

Fordeler for alle

Hart hørte første gang om Mat-Norge sin teknologi i 2018 på et Merkur-møte, og var ikke i tvil om at de skulle satse på høyteknologisk butikk.

– Jeg var umiddelbart overbevist om at dette var veien å gå for oss, legger Hart til.

348451891_1222577281741048_8793678118081426785_njpg
Tanja Sluijsmans og Vincent Hart fikk klippe snoren til butikken.

– Vi ser at det å gå over til høyteknologisk drift bare er fordeler for både butikken, fastboende og forbikjørende, sier daglig leder Hart.

I tillegg til å gi gode handleopplevelser, ønsker butikken også å tilby ekstra service gjennom nettbutikk, hjemkjøring av varer eller ferdigpakkede varer i butikken.

– Takk for tilliten

Einar Uvsløkk fra Mat-Norge var til stede under åpningen, og kan fortelle at eierne fikk testet ut systemet i noen dager før åpningen.

Han er imponert over dem.

– De har fått det bra til! Det er gøy å få jobbe sammen med folk som brenner for det de holder på med, sier Uvsløkk, leveransesjef i Mat-Norge.


IMG_5854JPG
Einar Uvsløkk, leveransesjef i Mat-Norge. FOTO: Mat-Norge/Camilla Haugland

Han vil på vegne av Mat-Norge gjerne takke for tilliten fra eierne, Joker-kjeden og Merkurprogrammet.

– Vi ser veldig frem til samarbeidet videre, sier Uvsløkk avslutningsvis.

Camilla Haugland, Kommunikasjon Mat-Norge.