STOLT ORDFØRER ÅPNET HØYTEKNOLOGISK BUTIKK PÅ LJOSLAND I ÅSERAL KOMMUNE!

F.v.: Mikael F Schlezinger (styreleder), Roy Michaelsen (Merkur ), G.Alicia T Schlezinger (ansatt), Øyvind Moltumyr (næringssjef), Inger Lise Stulien (ordfører), Sebastian Grønstøl Skille (sesong hjelp) og Napawan T Schlezinger (daglig leder)

Åpningen ble bokstaveligtalt digital, i stedet for saks og snor, så åpnet ordførere Inger Lise Lund butikken ved «tæppe» åpningen av inngangsdøren til butikken!

En ny tidsregning for Snarkjøp Stovesjappa, eier og styreleder Mikael F Schlezinger kunne ønske gjester og andre velkommen til offisiell åpning av Høyteknologisk butikk i dag 11.juni 2022 kl 12:00.

IMG_3298JPEG

F.v.: Inger Lise Stulien (ordfører) og  Mikael F Schlezinger (styreleder)
Tusen takk, dette tror jeg på så Ordfører Inger Lise Lunde!
Dere har endringsvilje og endringskompetanse, det har dere vist ved flere anledninger. Stolt av å ha dere i bygda, utrolig spennende, dette gir et flott tilbud fastboende, hyttefolk og tilreisende og betyr mye for bygda.

Roy Michaelsen fra Merkur som er Kommunal- og distriktsdepartementets program for å utvikle og styrke små butikker i Distrikts-Norge, og viktigheten av tenke nytt og satse på utvikling for å sikre en bærekraftig utviklingen for butikken og bygda.

Michaelsen som har hatt en sentral rolle i prosjektet ga rosende ord til driverne av Snarkjøp Stovesjappa for deres vilje og evne ligge i front av utviklingen, slike folk trenger vi!
IMG_3290JPEG
F.v.: Roy Michaelsen (Merkur ) og Mikael F Schlezinger (styreleder)

I talene så ble det fremhevet det gode tilbudet kundene får med åpningstider fra 6-23 hver dag året rundt.

Eiere og drivere Mikael F Schlezinger og Napawan T Schlezinger, kunne røpe at de hadde tyvstartet litt, ved å la butikken kjøre på egenhånd noen dager før de nå hadde offisielle åpning. 

Butikken styres og overvåkes gjennom ulike algoritmer som utløser varsler og alarmer i ulike situasjoner, og sørger for at butikken blir betjent når kunden trenger det, alt har gått veldig bra.

Christian Lindal (COO) i Mat-Norge som er en av flere fra Mat-Norge som har jobbet tett med butikken, er imponert over hvor raskt og elegant butikken har kommet i gang, dette er drivere som vil og kan sier han. Veldig gøy!