STOLT ORDFØRER ÅPNET HØYTEKNOLOGISK BUTIKK, NÆRBUTIKKEN KVINGO I MASFJORDEN!

«Vi ser nå at vi er en mer attraktiv butikk og et reisemål. Med denne teknologien er det lettere å drive butikk i distriktet. Det er utrolig spennende å være med på denne teknologiske utviklingen og se hvilke muligheter den åpner for oss og for andre. Om det fortsetter slik som nå så vil dette gi oss et kjempeløft i omsetningen. Da blir det også lettere å drive og vi kan ha større vareutvalg.» 
- Kariann Ekren, butikksjef/eier.

Det ble en fantastisk start på påsken for Nærbutikken Kvingo da de 12. april åpnet døgnåpen butikk med snorklipp av ordfører Karstein Totland i Masfjorden kommune. Med stort oppmøte og ivrige kunder ble det en hyggelig dag med fullt kjør i butikken utenfor åpningstiden påfølgende dager. 

IMG_20220421_151854jpgBilde: Utenfor Nærbutikken Kvingo under åpning

Nærbutikken Kvingo som ble omgjort fra trevarefabrikk til en dagligvarehandel i 2009 er en sosial møteplass for hele bygda. Butikken har Kafe, pub og bobilparkering, apotekutsalg, pakkeutlevering, døgnåpen bensin og dieselpumpe, og en butikk som selger stort og smått fra mat, fiskeutstyr, verktøy og mye mer!  Butikken er delvis selvbetjent, og med RMA-butikkstyring gir dette ansatte større frihet og tilgjengelighet noe som settes stor pris på.
«Vi har jo vanlig kasse i tillegg til selvbetjeningskasse fordi vi har kontanttjenester med uttak og innskudd. Men har vært helt supert å ha selvbetjeningskasse i tillegg. Da kan de bruke den mens vi henter pakker og lager mat på gatekjøkkenet. Vi får mer tid å gjøre andre ting enn å være bundet i kassen og det er veldig greit.» uttaler en fornøyd butikksjef Kariann Ekren"
IMG_20220421_151954jpg
Bilde: Butikksjef Kariann Eker

RMA-Butikkstyring gjør det mulig å ha døgnåpen drift noe som blir svært godt mottatt. Nå er butikken i gang, og tilbakemeldingen fra butikksjef er klar:
«Jeg syns det fungerer veldig bra. Det er jo rett og slett helt genialt. Det ble en bratt læringskurve, men jeg syns det har gått ganske knirkefritt. Den er faktisk i bruk for alle aldersgrupper, fra 18-90 år. Tilbakemeldingene er veldig gode. De syns det er spennende og kjempeflott å kunne handle hele døgnet. Mange sier de nå kommer til å handle mer på grunn av åpningstidene.»
-Kariann Ekren, butikksjef/eier

Gratulerer Nærbutikken Kvingo, dere er nå en del av fremtiden!

- Sonja, kommunikasjonsavdelingen Mat-Norge