STOLT ORDFØRER ÅPNET DEN ANDRE HØYTEKNOLOGISK BUTIKKEN I SELJORD

F.v.: Ordfører i Seljord kommune Beate Marie Dahl Eide

4.november var en stor dag, da startet en ny tidsregning i Åmotsdal i Seljord kommune som fikk Høyteknologisk butikk. Det var stor oppslutning fra kunder og andre, og det ble trangt om plassen i den 250 m2 store butikken.

Mat-Norge gratulerer Snarkjøp Åmotsdal og Seljord kommune med høyteknologisk butikk, som nå er den 14. høyteknologiske butikken i Norge levert av Mat-Norge!

Styreformann for butikken Gudmund Dyrland ønsket alle velkommen, og kunne nå legge bak seg en hektisk prosjektperiode, og glede seg over at butikken nå vil gi fastboende, hyttefolk og forbi- reisende et enda bedre servicetilbud. 
IMG_1831JPG
F.v.:  Beate Marie Dahl Eide (Ordfører i Seljord), Gudmund Dyrland (Styreformann i butikken).

Ordfører Beate Marie Dahl Eide holdt en engasjerende tale om fremtid og utvikling, dagen var ekstra spesiell siden det hele startet nettopp i Seljord kommune. Konseptet er utviklet i Seljord kommune, hvor Mat-Norge har sitt hovedsete, hvor også den originale konseptbutikken ligger. Ordfører refererte:
Konseptet vert no spreidd over heile landet gjennom Merkur-programmet - for butikken og bygda og får nasjonal betydning. Eit bevis på at det går an å få til noko utanfor dei store byane, der innovasjon og teknologiutvikling er i sentrum. Åmotsdal og Seljord er med heilt i front! Løysingane er kundevennlege, med ein praktisk jordnær inngang. Eg har stor tru på lokal innovasjon og teknologiutvikling som er jorda og rotfesta i den praktiske kvardagen.

Fellespng
F.v.: Eivind Svinjom (styremedlem i butikken), Beate Marie Dahl Eide (Ordfører i Seljord), Hans Olav Bakås (Mat-Norge) og Hallvard Christenson (Merkur programmet).

Hallvard Christenson fra det statelige Merkur-Programmet delte av sine erfaringer rundt det nasjonale arbeidet han leder på vegne av Merkur-programmet med digitalisering av dagligvarebutikker i hele Norge, som utelukkende har vært positive for kunder og butikker.

Hans Olav Bakås (CEO Mat-Norge) som bestandig er opptatt av å snakke med kunder og brukere fikk snakket med mange som var nysgjerrige og spente. Han delte erfaringer fra hele landet på hvordan dette blir mottatt i by og land, og hvordan kundene bruker butikkene

Butikken i Åmotsdal er en del av Snarkjøp-kjeden med hovedkontoret i Kristiansand. Butikken eies av bygdefolk og hyttefolk. 

Enklere kan det ikke bli
Kjededirektør Per Eivind Vik fra Snarkjøp demonstrerte kundereisen og viste hvor enkelt det er å bruke butikken.
IMG_1870JPG

Ny tidsregning
F.v.: Styremedlem Eivind Svinjom i samtale med kunde

IMG_1873JPG


Brkraftpng
Mat-Norge gjør en forskjell, vi tar hele Norge i bruk, kortreist bærekraft står helt sentralt når man jobber med FN´s bærekraftsmål! 
Hans Olav Bakås
CEO