SNARKJØP TYSSE ÅPNET HELT NY BUTIKK - HØYTEKNOLOGISK FRA DAG 1

Lørdag 3.juni åpnet Snarkjøp Tysse endelig dørene til sin nye høyteknologiske butikk, med Mat-Norge sin teknologiske løsning. På Tysse har det ikke vært butikk på mange år, så dette var noe alle så frem til. Det var mye folk til stede, og stemningen var god!

En stolt ordfører i Samnanger Knut Harald Frøland sto for den offisielle åpningen, til stor applaus fra kundene! Med strålende vær, godt oppmøte og engasjement ble det en flott åpningsdag for Snarkjøp Tysse.

En tydelig visjon

 – For Tysse som ikke har hatt butikk på mange år, så var det avgjørende å tenke smart og ta i bruk teknologi for å få dette til. Tilgjengelighet (åpningstider) og kostnadseffektiv drift er sentrale momenter ved valg av løsning, forteller Terje Nymark Olsen, IT- og Support-ansvarlig i Snarkjøp-gruppen. Han var til stede på den storstilte åpningen.

– Med Snarkjøp-konseptet og RMA-teknologi fra Mat-Norge har butikken fått en god og fremtidsrettet løsning som imøtekommer disse kravene.

Olsen forteller at nyåpninger som dette er ekstra kjekt.

Nå er det igjen mulig å skape nye butikker, sier han og roser samarbeidet som har vært på Tysse. Styret og daglig leder har en tydelig visjon for butikken, og prosjektet har levert på tid og budsjett.
brukJPG
Styringsgruppen har vært: Fra venstre: Ivar Berland styremedlem, Njaal R Soleng styreformann, Eline Kleivane daglig leder, Terje Nymark Olsen CTO i Snarkjøp, Per Helge Ulland styremedlem.
(Driftssjef Gunta Venge i Snarkjøp ikke var tilstede da bildet ble tatt).

– Stor takk for all hjelp

Butikken er veldig takknemlig for all hjelpen de har fått for å få Snarkjøp Tysse i drift.

– Takk til alle frivillige som har vært med sent og tidlig gjennom hele oppbyggingen av butikken, og på åpningsdagen, sier Eline Kleivane i Snarkjøp Tysse

Hun retter også en stor takk til styret, med god hjelp av Linda på Samnanger friskliv - og frivilligsentral, som hun forteller har jobbet døgnet rundt for at alle skulle få bygdebutikk på Tysse.

– Hadde det ikke vært for denne fine gjengen som alltid stiller opp hver gang jeg trenger hjelp til alt fra snekring, handling på IKEA, datatrøbbel og mailkorrespondanser, så hadde det ikke blitt butikk.

30767a7f-03f5-4827-b44e-a08d8b33008aJPG

IMG_2219JPG

Vinnende kombinasjon for alle parter

Snarkjøp er imponert over Snarkjøp Tysse, og at de satser på fremtiden.

Vi er overbevist om at Snarkjøp 24/7 konseptet er framtidas nærbutikk. Konseptet gir kjøpmannen stor frihet til å bestemme over egen butikk, sier Olsen, og legger til at Snarkjøps viktigste rolle er å tjene butikkens utvikling gjennom å bidra med erfaring og kompetanse på endringsledelse og teknologi.

– Vi tror dette er en vinnende kombinasjon der alle parter får utnyttet sine styrker. Takk til Einar, Ole Christian fra Mat-Norge og resten av teamet som har jobbet med prosjektet. Godt jobbet! Sier Olsen fra Snarkjøp avslutningsvis

Camilla Haugland
Kommunikasjon Mat-Norge