OFFISIELL ÅPNING AV MIDT-NORGES FØRSTE HØYTEKNOLOGISKE DAGLIGVAREBUTIKK, NÆRBUTIKKEN MELANDSJØ!

9. April 2022 var det offisiell åpning med langbord og båndklipping! Butikken som er den første i Midt-Norge til å investere i høyteknologien har alt rukket å få mange positive tilbakemeldinger fra kundene.

Ekstra gøy er det at butikken i mars ble kåret til årets Nærbutikk i region Midt/Møre av regionssjef Svein Inge Gunnes og driftssjef Audun Njøs i Nærbutikken AS, Kjøpmannshuset/NorgesGruppen.


Melandsjo-3jpg

(Butikkåpning m. snorklipping, bilder av Svein Inge Gunnes, regionsjef Joker og Nærbutikken)


Daglig leder Linn Anett Andersen Reitan er svært fornøyd med RMA-Butikkstyring og mener det er svært bruksvennlig for både kunder og ansatte. 

«Vi var jo veldig spente på om vi klarte håndtere dette, både vi og kundene, men dette fungerer jo supert! Veldig enkelt system å håndtere i tillegg til at vi har fått fantastisk hjelp fra Mat Norge. Vi er positivt overrasket over hvor enkelt det er»Melandsjo-4jpg
(Linn Anett Andersen Reitan, bilde av Svein Inge Gunnes, regionsjef Joker og Nærbutikken)

Reitan
 forteller videre at kunder er veldig glade for blant annet utvidet åpningstid og at hverdagsmenneske som tidligere måtte stresse til handelen etter jobb, nå har friheten til å ta det etter barnelegging.

Ved hjelp av Mat-Norges godkjente RMA-Butikkstyring kan kjøpmann gi kundene et enda bedre tilbud når bruker selv har nøkkel til butikken, samtidig som teknologien gjør at også ansatte får større frihet. 

 «Vi har definitivt merket en større frihet både når man er i butikk og når vi har vakt. Får endelig gjort ting vi før ikke har fått gjort i butikk, og ikke minst hjemme. Selv om man må være tilgjengelig når man har vakt, får man jo gjort masse ting hjemme, gå seg en tur, etc.»

Melandsjø er nå med sin teknologiske satsing med på løftet i Norsk høyteknologi, og et klart forbilde for småbutikker og satsing i distriktene.

Gratulerer Nærbutikken Melandsjø, dere er nå en del av fremtiden!

- Sonja, kommunikasjonsavdelingen Mat-Norge