NOK EN STOLT ORDFØRER ÅPNET HØYTEKNOLOGISK BUTIKK I MØRE OG ROMSDAL!

f.v Sveinung Gjøen Rydjord, Ordfører Yvonne Wold, Natalie Andreassen, foto: Kjetil Svanemyr


Snarkjøp Mittet åpnet den 12 mars Møre og Romsdals første høyteknologiske butikk, med stort oppmøte fra kunder og andre som ville være med på begivenheten. Stolt ordfører Yvonne Wold i Rauma kommune hadde en høytidelig tale med snorklipping til stor jubel fra fremmøte.

Snarkjøp Mittet blir nok en butikk under Snarkjøp kjeden som tar i bruk RMA-teknologi.
Snarkjøp er en landsdekkende dagligvarekjede i sterk vekst, som har solid erfaring med å bruke RMA-Teknologien for å sikre effektiv drift av moderne fullverdige dagligvarebutikker som er selvbetjent og døgnåpen.

Hans Olav Bakås CEO i Mat-Norge har fulgt igangkjøring av butikken på tett hold, og er veldig imponert over prosjektstyringen da butikken ble kjørt i gang på rekordtid!


Snarkjp Mittet 1jpgNatalie Andreassen ved adgangskontroll, foto: Kjetil Svanemyr

Snarkjøp Mittet tar en ledene posisjon i fylke med sin høyteknologiske satsing, som gjør det enkelt for kunder slik at de kan bruke butikken når de selv ønsker det. Dette betyr at ansatte har mulighet til å kunne fokusere på oppgaver som gir butikken en bærekraftig utvikling.

Gratulerer Møre og Romsdal, Rauma, og gjengen i Snarkjøp Mittet med deres høyteknologiske butikk! Dere er nå en del av fremtiden.


Snarkjp Mittet 8jpgSveinung Gjøen Rydjord, foto: Kjetil Svanemyr