NÅ KAN DU SNART HANDLE DØGNET RUNDT PÅ VEI TIL GAUSTATOPPEN

Joker Tuddal er i full sving med å bygge høyteknologisk dagligvarebutikk. — Nå begynner det virkelig å ta form! Bygget har fått tak og vegger, så nå går ting rask! Sier kjøpmann Lars Tveiten.

Det første store målet for butikken, har vært å bli døgnåpen.

— Dette kommer til å bli en helt ny verden for oss. Vi er kjempespente og gleder oss stort til å komme inn i nye og moderne lokaler, sier Tveiten.

Hans Olav Bakås fra Mat-Norge følger prosjektet tett.

— En ting er at Tuddal og Gaustatoppen er en kjent destinasjon med mye turister, men jeg må si at de fastboende er veldig heldige som har en driftig kjøpmann som Lars som står på sent og tidlig, og som nå satser på fremtid, sier han.

Bærekraftige lokalsamfunn

Joker er «den gode naboen», og nå får kundene nærmest nøkkelen til den store og nye butikken til Tveiten - og kan dermed handle når som helst døgnet rundt, året rundt.


Et slikt tilbud har også et viktig miljøperspektiv. Kortreiste og gode døgnåpne tilbud gjør at man ikke trenger å kjøre lange avstander for å handle mat.

Butikken blir også et flott samlingspunkt for bygden, for her er det eget område hvor kunder kan møtes for å ta en pause i hverdagen.

— Dette er et godt eksempel på en delvis selvbetjent butikk, hvor teknologi og ansatte jobber på en smartere måte for å gjøre hverdagen enklere og bedre for kunder, og ansatte! Sier Bakås.


A40-01 Fasaderjpg


Illustrasjon: Hanne Rishovd

Bedre muligheter til å handle


Joker Tuddal ligger nå ved fylkesveien, men Tveiten forteller til avisen Telen at det vil bli en avkjøring ned til den nye butikken.

— Jeg vil tro at den nye trafikk- og parkeringsløsningen kommer til å føles mye tryggere for alle, sier Tveiten til Telen.

Selv om det er store kostnader i sving, så håper Tveiten at den døgnåpne driften vil gi folk og tilreisende større muligheter, til å kunne handle når de ønsker.

— Det blir mye bedre plass og romsligere mellom reolene i den nye butikken. Vi får også et godt opplegg for varelevering og mye større parkeringsplass med 30 plasser, sier Tveiten.

— Lars og resten av gjengen på Joker Tuddal ønsker deg velkommen til en hyggelig handel i ny høyteknologisk Joker butikk om ikke lenge!

Camilla Haugland
Kommunikasjon Mat-Norge