NÅ ÅPNER DEN FØRSTE HØYTEKNOLOGISKE SPAR BUTIKKEN

05.12.2023

Daglig leder og butikksjef ved Spar Atrå, Irene Haugen Gaustad, kunne dele en aldri så liten førjulsgave med “Atrå handelslag (Spar Atrå)” sine følgere på Facebook tirsdag ettermiddag.

I innlegget kunne hun og Ole Christian Fjeldheim, administrerende direktør i Kjøpmannshuset Norge AS, nemlig røpe at butikken, fra 15. Mars 2024, blir den første selvbetjente, døgnåpne Spar-butikken i Norge. Kundene vil som før kunne handle i en betjent butikk i de samme åpningstidene, men nytt blir muligheten for å låse seg inn i butikken med bankkort, og handle til alle døgnets tider.

- Det handler bare om å bygge for framtida og trygge andres, og egen, arbeidsplass, sier hun til Rjukan Arbeiderblad.

- Jeg er stolt av å annonsere den første selvbetjente Spar-butikken, og å vite at kundene kan handle på deres lokale Spar-butikk både dag og gjennom hele natten, forteller Fjeldheim. 

Frem til nå er det 83 matbutikker rundt om i hele Norge som har tatt i bruk teknologien til Liberty Now AS. Femte desember står igjen som en historisk dag.

- Vi vil takke for tilliten og gleder oss over å jobbe med en ny profil. Dette er en historisk dag på mange måter, og vi offentliggjør digitaliseringen av den første Spar-butikken i Norge, sier CEO i Liberty Now AS, Hans Olav Bakås.

Kommunikasjon Liberty Now,
Camilla Moen