Mat-Norge setter ny organisasjon

Mat-Norge har på kort tid rukket å bli ledende innenfor utvikling av Høyteknologiske butikker!
De gule RMA-Adgangskontrollene fra Mat-Norge begynner å bli "symbol" på hvor du finner høyteknologiske butikker med gode kundeopplevelser i Norge.

Mat-Norge har blitt kjent for å utvikle teknologi som er tilpasset brukerferdigheter hos kunder og ansatte, som sikrer gode kunde- brukeropplevelser i alle aldersgrupper.

Vi legger bak oss et bra år, hvor vi nå har flere butikker i Norge som kjører på vår teknologi med svært gode resultater. I tillegg har vi drevet videreutvikling, slik at vi nå sitter på en unik teknologiportefølje som er tilpasset fremtidens retail.
Hans Olav Bakås
CEO 

Som ledd i å møte økt etterspørsel har vi satt ny organisasjon, hvor vi bl.a. etablerer eget teknologiselskap som skal jobbe med utvikling av automatisering og digitalisering innenfor bl.a retail, og utvikle for Mat-Norge.

Endringene medfører også at vi endrer vår eierkonstellasjon fra 31.12.2020, hvor vår Terje Bakken som er teknologidirektør i Mat-Norge kommer inn på eiersiden i Mat-Norge og Teknologiselskapet RMATech AS gjennom sitt investeringselskap.

Terje Bakken har Master of Science i datateknikk ved NTNU. Og har solid nordisk erfaring fra teknologiutvikling, og har jobbet sammen med gründerne bak Mat-Norge siden 2005 i ulike sammenhenger. 

IMG_5145JPG