Magnus er ansatt som bærekraftsleder i Liberty Now!

14.12.2023

Bærekraft er en del av kjerneverdien i alt Liberty Now (tidligere Mat-Norge) jobber med. Nå er Magnus Enoksen Granum (22) ansatt som bærekraftsleder i Liberty Now.

Interessen hans for bærekraft ble vekket allerede i barndommen. Særlig animasjonsfilmen «Wall-E» gjorde inntrykk.

- Filmen illustrerer betydningen av miljøvern og konsekvensene av menneskelig forbruk og forsømmelse. Det inspirerte meg til å tenke mer på hvordan våre daglige handlinger påvirker planeten, sier han.

- Nøkkelen til å oppnå bærekraft

Som bærekraftsleder jobber han med å fremme de bærekraftige initiativene Liberty Now allerede gjør, lager bærekraftige forretningsmodeller og kommer opp med nye bærekraftige løsninger.

- Jeg anser digitalisering som nøkkelen til å oppnå bærekraft. Ved å omfavne digitale løsninger kan vi ikke bare forbedre effektiviteten og brukervennligheten i ulike sektorer, men også bidra til å redusere miljøavtrykket vårt betraktelig. Dette er en av hovedgrunnene til at jeg er så begeistret for mulighetene hos Liberty Now, og hvordan deres teknologiske innovasjoner kan drive oss mot en mer bærekraftig fremtid, sier han.

Med et sterkt engasjement for innovasjon og miljøansvar, har Liberty Now staket ut kursen for en spennende fremtid og jobber på flere vertikaler utover dagligvarebransjen.

- Jeg ser frem til muligheten for å bidra til Liberty Now sin visjon om en mer effektiv og bærekraftig fremtid, sier Magnus.

Mastergrad

I sommer flyttet han til Bø for å studere på universitet i Sørøst-Norge hvor han nå holder på med mastergraden «sustainability management».

Ved siden av studiene startet han i en deltidsstilling i Liberty Now sin første konseptbutikk. Her fikk han øynene opp for teknologien som ligger bak den høyteknologiske butikken.

- Det jeg synes er spesielt spennende er hvordan de integrerer teknologi i hverdagslivet for å skape mer effektive og brukervennlige selvbetjente butikkløsninger. Dette forenkler ikke bare handelsopplevelser, men bidrar også til en mer bærekraftig fremtid ved å redusere ressursbruk, svinn og avfall, sier han.


Kommunikasjon Liberty Now AS

Camilla Moen