MØT FORRETNINGSUTVIKLEREN VÅR, JONNY AAMOT, SOM JOBBER OVER HELE NORGE!

Usedvanlig karrierevei

Jonny (28) er forretningsutvikler hos oss i Mat-Norge, og er et levende bevis på at et relevant studieløp ikke er den eneste måten å oppnå drømmejobben!

Han har røtter dypt plantet i Bø, og valgte å ta fagbrev som kokk. Hans kulinariske ferdigheter førte han til kjøkkenet i Oslo, men som mange gode historier førte tilfeldigheter han tilbake til hjembygda.

En unik mulighet

Her tok det ikke lang tid før Jonny begynte å jobbe som operatør på B2C-laget i Mat-Norge, som leverer driftstjenester til butikker over hele Norge. Etter halvannet år ble han headhuntet av Hans Olav Bakås til stillingen som forretningsutvikler, og har ikke sett seg tilbake siden.

“Å jobbe som forretningsutvikler har lært meg så enormt mye, og jeg lærer noe nytt hver dag!”

Hos Mat-Norge har Jonny funnet sin nisje. Nå har han en sentral og viktig rolle i alt fra produksjonsprosesser og leveransedistribusjon til butikker, i tillegg til å jobbe med utvikling av fremtidens butikker.

Med en hverdag fylt av læringsmuligheter, understreker Jonny hvor mye han har vokst både profesjonelt og personlig. Han er nå en sentral figur i å forme strategiene som driver Mat-Norge fremover, alltid med et øye for innovasjon og forbedring.


Ivar André Knutsen
Kreativ leder, Fellestjenester SA