KUNDENE HANDLET TIL LANGT PÅ NATT, ALT FØRSTE DAGEN MED DIGITAL BUTIKK!

Brødrene Ruben (til venstre) og Daniel Fedøy foran inngangen til sin nye høyteknologiske butikk.

Driftige karer som virkelig digitaliserer, ikke bare åpnet det høyteknologisk butikk, i tillegg har de investert i solcelleanlegget, som gjør at det vil bli selvforsynt med strøm innen kort tid. 

Endelig kunne Joker Bulandet, Den gode naboen, åpne Delvis- selvbetjent butikk, med teknologien fra Mat-Norge. 


bulandetpng

Lørdag 8. juli kunne Daniel Fedøy ønske velkommen til nyåpning av Joker Bulandet som høyteknologisk butikk. Mange var møtt frem i godværet, og butikksjefen kunne ikke drømt om en bedre åpning.

Joker Bulandet ligger i Askvoll kommune. Bulandet er det vestligste levende fiskeværet i Norge med rundt 300 fastboende, og således er også Joker Bulandet blitt den vestligste høyteknologiske butikken i landet. Daniel Fedøy og broren Ruben kjøpte Joker butikken for 13 år siden, og driver denne sammen.

Bulandet 8jpg

Overraskende start!

Frem til åpningsdagene hadde butikken hatt normal stengetid klokken 16 om lørdager. Butikksjefen ble veldig overrasket da han så omsetningstallene for åpningsdagen.

Mye tyder på at kundene setter pris på utvidelse av åpningstidene, jeg kan ikke si annet enn at dette har vært en kanonstart, oppsummerer Daniel Fedøy engasjert.

Han forteller videre at butikken fremover vil holde åpent fra 06 – 24 syv dager i uken, og gi både lokale og turister et mye bedre tilbud enn det som har vært frem til i dag.

-Både i går og i dag har det vært stor aktivitet i butikken, og jeg snakket senest med to kunder i sted som hadde blitt forsinket på grunn av en trafikkuhell, men som likevel fikk handlet, noe de ikke ville hatt mulighet for tidligere. Vi ser allerede nå at vi vil dekke et behov for mange, forklarer butikksjefen.

Butikksjefen roser også Merkur-programmet for arbeidet de gjør med digitalisering, de er en viktig støttespiller. 

Bilde 20png

Da kan sommeren komme, nå får både vi og kundene større frihet, Daniel Fedøy!

Bilandet 7png

Steinar B. Christensen
Kommunikasjon 
Mat-Norge