JULAFTEN - HANDELEN EKSPLODERTE NÅR DAGLIGVAREBUTIKKENE STENGTE!

Mange tusen kunder oppsøkte høyteknologiske dagligvarebutikker på julaften, og når de tradisjonelle dagligvarebutikkene stengte så eksploderte handelen i de døgnåpne høyteknologiske dagligvarebutikkene som bruker teknologien fra Mat-Norge!

52% handel mellom kl 15 og 24 forteller oss at kundene setter pris på tilbudet!

Dette er første julen med skikkelig mange høyteknologiske dagligvarebutikker over hele Norge. Å se hvordan kundene bruker butikkene betyr mye for oss og butikkdriverne, vi jobber hver dag for å forenkle hverdagen for kunder og butikker i hele Norge, og bidra til gode servicetilbud og effektiv butikkdrift som gir frihet både for kunder og ansatte, sier Hans Olav Bakås, CEO i Mat-Norge.


Kart Over butikker 151222 med Autorisert Butikkstyring Logopng
Bilde er ikke oppdatert med alle butikkene

– Skal være enkelt for alle

De høyteknologiske butikkene brukes av alle aldersgrupper, brukerne våre er fra 7 til 95 år og mennesker og teknologi samspiller fint, sier Christian Lindal som leder den operasjonelle driften av kundeservice om en kunde trenger hjelp.

Mat-Norge sin teknologi gjør det enkelt for kunde å bruke butikkene, her trenger du ikke laste ned app for å få tilgang, har du bankkort eller betalingskort har du «nøkkelkortet» til butikken.

Du får alltid hjelp om du trenger det, vi kan se og snakke med alle kundene via teknologien, og kan fjernstyre alt av kasser mv.

Er du teknologi-frik så ligger disse butikkene helt i front på teknologi, så her kan du bruke app også om du ønsker det. 
Les mer om Mat-Norge, Apple Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay gir friksjonsfrie kundereiser med RMA-Butikkstyring

Digitalisering gir helt nye mulighet, og er nødvendig

Merkur-programmet ledet an i digitaliseringen av dagligvarebransjen i Norge, og var forut for sin tid når det gjelder å skape en bærekraftig utvikling på mange små steder i Norge. Nå ser vi at behovet er like stort i byene, hvor det kommer flere og flere butikker med vår teknologi.

RMA-Teknologien gir store positive effekter på flere viktige områder rundt FNs bærekraftmål. Redusert matsvinn oppnås gjennom utvidete åpningstider, lengre tid å selge mat på og flere kunder. Teknologien gjør at mindre butikker kan få lønnsom drift, som gjør at mat er tilgjengelig nærmere der kunden bor, slik at man reduserer transportbehov for å dra på butikken. Redusert energiforbruk i butikken når ansatte ikke trenger å sitte stille i kassen.

Teknologien heter Retail Multi Automation (forkortet RMA), og handler om å gi frihet for kunder og ansatte!

RMA_Freedom-gronnpng