JOKER VESTSMØLA OFFISIELLE ÅPNING 5.OKTOBER, VAR REDD FOR AT INGEN VILLE KOMME PÅ ÅPNINGEN!

Dagen er kommet, 5. oktober 2022.

Vi er stresset! Klokken 16 skal vi ha åpning av Framtidsbutikken. Vi har snakket med Mat-Norge flere ganger allerede, og fått både lykke til-hilsener og hjelp til å teste systemet - sånn at vi er helt sikre på at dette går bra.

Men, systemet er en ting - hva med folk? Kommer bygdefolket? Vi har jo invitert både ordfører og flere folk fra kommunen, i tillegg til drift og regionssjefer.


Blir vi stående alene sammen med de klokken 16?

Nei da.
Bygdefolket kom i hopetall, stemningen var topp, snoren ble klipt, kaker og kaffe ble spist, taler ble sagt - og demonstrasjon av systemet ble vist helt feilfritt. Lykke!
Og ordfører Svein Roksvåg i Smøla kommune tok seg av snorklippingen! 20221005_160250jpg

20221005_160344jpg

20221005_155328jpg

Nå har det gått et par dager, og vi sitter igjen med en følelse av stolthet, suksess og enormt spent på veien videre. Folket tar dette på strak arm.

Vi ser at mange allerede har benyttet seg av butikken utenom betjent åpningstid. Det blir veldig spennende å drive butikk på denne måten. Det er veldig uvant ennå, men tryggheten med å stole på systemet og at butikken driver seg selv, selv om vi ikke er der, kommer sakte, men sikkert.

Vi håper at dette tilbudet kommer til å gagne både fastboende og turister som nå slipper å tenke på stengetid, at dette blir den nye normalen for de som bruker oss.

Framtida er kommet!

Line Roksvåg, Joker Vestsmøla