JOKER NOREFJELL SER FREM MOT ÅPNING I DESEMBER: — DRØMMEN ER STOR!

Dette blir veldig gøy å ta i bruk! Vi tror det er midt i blinken med en høyteknologisk løsning, i en såpass sesongbasert butikk. Det gir mer frihet til å yte service utenom det vanlige, forteller daglig leder i Joker Norefjell Andreas Birath. Håpet er at butikken skal bli klar til åpning 1.desember.

 F74EF374-D543-4F46-AF19-08D79137B110jpg

Bilde: privat.

 — Vi ligger litt bak skjema, må jeg innrømme. Men det blir åpning! forteller Birath engasjert.

Birath kommer fra KIWI-systemet, og har jobbet der i 12 år – sist som butikksjef på KIWI Sokna i 8 år.

Han har store planer for Joker Norefjell.

Ekte julestemning

Hva er planene for åpningen i desember?

— I og med at åpningen er rundt juletider, så tenker vi juletema. Kanskje ha servering av gløgg med bålpanne på utsiden, julemusikk og tenning av julegran. I og med at vi er på fjellet og våre stamkunder oftest er her i helgene, kjører vi åpningshelg, påfølgende helg etter 1. desember, forteller Birath.

Prosessen mot å bli høyteknologisk butikk har så langt gått bra.

— Her har Mat-Norge virkelig vært med hele veien. Jeg er imponert over hvordan alt er satt i system og er enkelt forklart. Det skal bli veldig gøy å teste det når alt er på plass, sier Birath.

— Mange ser fordelen med å ha en døgnåpen butikk på fjellet, og det er mange som gleder seg.

 — Det har vært mangel på butikk

Foreløpig er det kun Birath som er ansatt i Joker Norefjell. Han flyttet til Noresund for vel 12 år siden, og trives veldig godt i nærmiljøet

— Jeg har samboer fra Noresund, familie som jobber tett på Norefjell og vi har også selv hytte på fjellet. Det er noen år siden matbutikken på fjellet la ned driften, og det har vært et stort savn blant mange av hyttegjestene og også ferieturistene som kommer til fjells, sier Birath.

—Tidligere butikk var en tradisjonell butikk, med et mindre utvalg varer og kun åpen vinterstid. Med døgnåpen butikk, selvbetjening og muligheter for å legge til ekstra service og tjenester som folk ønsker, har vi stor tro på at det vil være en bærekraftig satsning.


Bilde3jpg

Bilde: privat. Her leveres det kjøler til butikken.

Drømmen er stor

Birath har ikke planer om å ansette for mange før han er sikker, men han ser for seg at han vil behøve rundt fem ansatte.

Han er også spent på hvor mye omsetning det blir i disse «dyre tider».

— Men drømmen er stor! Jeg håper at alle som er på fjellet kommer og handler hos oss. Desto mer folk som handler – desto bedre kommer butikken til å være. Jeg tror at denne høyteknologiske driften er midt i blinken. Det gir mer frihet til service som utkjøring, ferdig pakkede varer og mye mer.

Et av de største ønskene til Birath, er at han får en god dialog med kundene.

— Da kan jeg bedre tilpasse meg etter deres ønsker. Det tror jeg blir et av de viktigste tingene, sier han avslutningsvis til Mat-Norge.


Camilla Haugland
Kommunikasjon Mat-Norge