HOLE KOMMUNE FIKK HØYTEKNOLOGISK DAGLIGVAREBUTIKK, NÆRBUTIKKEN UTVIKA ÅPNET 1.APRIL

Kjededirektør Kjetil Flåtrud i NorgesGruppen hadde gleden av å åpne en helt ny butikk på Utvika, butikk nr 143 under profilen Nærbutikken, som ble nok en Høyteknologisk butikk som er døgnåpen 365 dager i året.

Men sin sentrale beliggenhet vil butikken gi et godt tilbud til fastboende og tilreisende. Erfaringer viser at tilbudet med delvis selvbetjentjente butikker blir godt mottatt i alle aldersgrupper, og de første kundene som prøvde butikken var over seg av begeistring.


Sjefenjpeg

Helene Johbraaten som er eier og driver av butikken sammen med Anita og Morten Johbraaten, hadde gleden av å stå for den offisielle åpningen av den første høyteknologiske butikken i på sentrale Østlandet.

IMG_3127JPEG
Hans Olav Bakås CEO i Mat-Norge gratulerte butikken med offisiell åpning, og delte av erfaringer fra andre Nærbutikker i Norge som har hatt denne driftsformen i flere år, hvor man ser at dette med tilgjengelighet bare blir viktige og viktigere for kundene. Dette handler om bærekraft, når man kan tenke kortreist døgnet rundt, når butikken bestandig er åpent!  


IMG_3136JPEG