Hele verden får «nøkkelkort» til «Mat-Norge butikkene»

Den 21.juni 2018 åpnet Norges første døgnåpne, ubetjente butikk på Hegna, på grensa mellom Midt-Telemark og Seljord kommune. Det var omtale i media, og åpning med ordfører til stede, endelig kunne også de i utkantstrøk handle når på døgnet de måtte ønske!
Siden den gang har det kommet flere «Mat-Norge butikker» på ulike steder i Norge, gjennom bl.a. samarbeid med det statlige Merkur-prosjektet, som igjen jobber sammen med de ulike matvarekjedene.
Det aller beste er at alt du trenger for å få tilgang til de døgnåpne butikkene er et gyldig betalingskort, som da er nøkkelkortet til butikken!

Døgnåpen butikk

Vi kjenner alle til det evige stresset med å rekke butikken før den stenger, og ikke minst å huske alt på en og samme tur! Noen ganger rekker man ikke butikken, og andre ganger passer rett og slett ikke butikkenes åpningstider inn i dine planer.
Heldigvis finnes det statlige prosjekt som Merkur-prosjektet og aktører som Mat-Norge AS, som har som mål å utvikle butikker i utkantstrøk for å sikre at det fremdeles finnes et tjenestetilbud. Med andre ord så hjelper de din nærmeste lokalbutikk å holde åpent døgnet rundt, ved hjelp av Mat-Norge sin RMA teknologi (Retail Multi Automation)-systemer!

Alltid tilgjengelig

Selv om butikken stort sett er ubetjent, jobber det ivrige ansatte med varepåfyll hver eneste dag! På denne måten kan vi som kunder handle akkurat når på døgnet vi måtte ønske, både dagligvarer og aldersbestemte varer. (obs. egne lovregulerte tider for salg av alkohol), men det er ikke bare de ansatte du ser som er med på dette prosjektet. Det er flere som jobber i kulissene, med både kvalitet og support. Kundene benytter den selvbetjente kassen i butikken. Det er helt ufarlig, og lov å gjøre feil, men hvis det skulle oppstå problemer er hjelpen aldri langt unna! De forskjellige butikkene stiller nemlig opp med ansatte på vakt hele døgnet, den eneste forskjellen er at de kan sitte hjemme hos seg selv og styrer kassen ved hjelp av Mat-Norge sitt system; RMA-Butikkstyring, samtidig som de har elektronisk kommunikasjon med kunden.

Mat-Norge AS sitt konsept er enkelt, men genialt. Alle gyldige nasjonale og internasjonale betalingskort fungerer som nøkkelkort, også Appel Pay, og gir deg enkelt adgang til de døgnåpne butikkene!
Betalingskortet ditt er rett og slett ditt personlige nøkkelkort til alle de døgnåpne butikkene som Mat-Norge samarbeider med.
Så hvorfor ikke ta deg en tur til en av de døgnåpne butikkene, og prøve ut den nye teknologien? Det er enklere enn du tror, du har jo tross alt nøkkelkortet i lomma allerede.

RMA-Butikkstyring er skalerbar, og kan brukes i små og store butikker.