HØYTEKNOLOGISK DAGLIGVAREBUTIKK, OLAV THON OG HELLBILLIES SETTER ÅL I HALLINGDAL PÅ NORGESKARTET!

F.v.: Simen Bjørøen Markussen (Dg.leder/eier),  Hallvard Christenson (Merkur-programmet),  Solveig Vestenfor (Ordfører), Lars Andre Espegard (Eier) og Hans Olav Bakås (Mat-Norge)
19.mars var en merkedag i Ål i Hallingdal. En stolt ordfører, Solveig Vestenfor, åpnet den første Høyteknologiske dagligvarebutikken i Hallingdal, til stor oppslutning fra fastboende og hyttefolk.

Ordføreren kunne fortelle at med åpningen av den nye butikken, så videreføres en lang historie med handel på nettopp dette området. Her har vært handel tilbake til ca 1920.

IMG_2954JPEG

Det var stort fremmøte av kunder og mye handel på åpningsdagen. 

Snarkjøp Samhald holder til i flotte nyoppussede funksjonelle lokaler, hvor du i tillegg til døgnåpen dagligvarebutikk også finner kafe mm.

IMG_2906JPEG

Butikken ligger sentralt til ved hovedveien i Leveld i Ål kommune. Ål er med sine 2400 fritidsbustander kjent som en stor hyttekommune i Hallingdal.

Daglig leder, og eier Simen Bjørøen Markussen og Lars Andre Espegard (eier), inviterte kundene til å være med å utvikle butikken med tanke på ønsker og behov de måtet ha.

Hallvard Christenson fra Merkur-programmet holdt en fin tale om «Samhald», som er dekkende både for stedsnavnet for butikken og samhold i bygda. Han snakket også om hvor viktig butikken er for å sikre en bærekraftig utvikling av bygda.

Sjefen vår, Hans Olav Bakås, var også tilstede under åpningen og delte litt rundt sine første møter med initiativtakerne bak butikken, og erfaringer fra bruk av høyteknologiske butikker andre steder i landet. Han la også til at han var imponert over hvordan gjengen bak Snarkjøp Samhald på rekordtid har gjort den tekniske installasjonen av Høyteknologien som kommer fra Mat-Norge.

I tillegg fikk han snakket med flere av de fremmøte kunder og ansatte, og ikke minst hyttefolk.

Hyttefolkene var tydelig på at nå trenger de ikke handle «der de bor» før de reiser på hytta, nå vet de at Snarkjøp Samhald bestandig er åpent, og det gjør det enklere og bedre og være hytteeier i Ål.IMG_2952JPEG

Initiativtakerne og eierne sammen med masse flinke folk, setter med denne satsningen Ål kommune på Norgeskartet, så nå er Høyteknologiske Snarkjøp Samhald, Olav Thon og Hellbillies som forbindes med Ål.

Snarkjøp Samhald er en del av den landsdekkende kjeden Snarkjøp.

Bilde 3jpeg

Redaksjonen Mat-Norge