Døgnåpen høyteknologisk butikk var redningen for hunden Thula!

Nærbutikken Hegna Landhandel, Norges første høyteknologiske dagligvarebutikk, markerer en ny æra i detaljhandelen. Men dens betydning strekker seg langt utover det å være en praktisk handelsdestinasjon. Nylig spilte Nærbutikken Hegna Landhandel en stor rolle i en hjertevarmende historie om hunden Thula, og hennes kamp med kyllingbein.

17. november 2023

En sen kveld fikk Husdyrlegen i Midt-Telemark besøk av Thula, en vakker hund med en kjærlighet for utforskning.

Thulas eventyrlyst hadde ført henne til søppelbøtten hvor hun fant kyllingbein. Men dette ufarlige funnet viste seg å være alt annet enn trygt.

Kyllingbein, med sine skarpe kanter, kan være farlige for hunder, og Thula opplevde alvorlige magesmerter.

Reddet fra en potensiell operasjon

Dyrelegen stod overfor en utfordring.

Å gi Thula brekkmiddel kunne forverre situasjonen ved at magesekken trakk seg sammen, noe som potensielt kunne føre til ytterligere skade.

Løsningen var både uvanlig og genial: asparges på boks.

Asparges har evnen til å pakke seg rundt skarpe gjenstander i magesekken, og dermed hjelpe til med å fjerne dem på en trygg måte.

Takket være denne smarte behandlingen, og tilgjengeligheten av asparges på boks fra Nærbutikken Hegna Landhandel – som heldigvis var åpent midt på natten – ble Thula reddet fra en potensiell operasjon.

Stor suksess

En senere røntgenundersøkelse bekreftet at alle kyllingbeinene hadde forlatt systemet hennes uten ytterligere skade.

Dette sjarmerende tilfellet understreker ikke bare viktigheten av flinke veterinærer, men også verdien av en døgnåpen butikk som Hegna Landhandel.

rngtenjpeg

Heldigvis er ikke kyllingbeinene lengre å se i Thulas mage.

Butikkens døgnåpne tilbud var avgjørende i denne situasjonen, som er en av flere grunner til at Nærbutikken Hegna Landhandel med Mat-Norge sin teknologi er en uvurderlig tilbud , ikke bare for folk, men nå også for menneskene beste venn, hunden!

– Stor takk til Thula og eierne for at jeg får dele, og takk til Nærbutikken Hegna Landhandel som er åpent på natta OG har asparges på boks i sortimentet, sier Husdyrlegen Tuva.

Hegna Landhandel, som med sitt varierte sortiment og døgnåpne tjeneste, står klar til å hjelpe lokalsamfunnet – både to- og firbeinte kunder – på alle tider av døgnet.

Kommunikasjon Mat-Norge,
Ida Amalea Furseth