CHRISTIAN LINDAL ANSATT SOM COO i MAT-NORGE

Da har vi gleden av å meddele at Christian (48) trer inn i stillingen som COO i Mat-Norge fra 1.januar 2022. 

Christian kommer fra forsikringsbransjen, hvor han har hatt ulike sentrale roller innenfor kundesenter, kompetanseutvikling, distribusjon og HR, hvor enkelte stillinger også har vært Nordiske.

Christian var også en pioner når det gjaldt etableringen av de første kundesentrene i forsikringsbransjen. Siste årene har han hatt et spesielt ansvar for utlandsforsikring innenfor fritidsboligmarkedet i If, stasjonert i Spania. 

Utrolig hyggelig at Christian har takket ja til stillingen, dette er en viktig rolle i Mat-Norge. Christian med sin unike erfaring og kompetanse på bl.a kunde, vil få hovedansvaret for kompetanse og læring, samt videre oppbygging av B2C teamene i Norge og Spania sier Hans Olav Bakås, CEO i Mat-Norge

"Årets julegave kom tidlig i år!" Det blir veldig spennende å være med på reisen som Mat-Norge har startet. Så mye innovasjon, med så mye spennende som allerede er utprøvd og implementert, og så mye «på blokka» - alltid med utgangspunkt i kunden, utelukkende basert på tankegangen «hvordan gjør vi kundereisen bedre, enklere, raskere, grønnere og mer opplevelsesrik» tankegang, sier Christian.