28.APRIL ÅPNET HØYTEKNOLOGISK ØYBUTIKK I FLEKKEFJORD KOMMUNE, NÆRBUTIKKEN ØYNA!

Torsdag 28. april ble en merkedag for Andabeløy med offisiell åpning av den høyteknologiske Nærbutikken Øyna. Med deilig servering og underholdning fra Flekkefjord sangforening ble det en storslagen dag med stort oppmøte og fornøyde gjester! Åpningen ble møtt med representanter fra både fylkeskommune, kommunen og Merkur-programmet.

«Opplevelsen av systemet så langt føles veldig bra! Det var en super dag, masse folk, mye mer enn forventet! Kundene har tatt godt imot tilbudet, alle er positive. Selvfølgelig noen som synes det er litt skummelt på starten, men butikken er betjent på dagtid, så vi bruker god tid på å følge opp, hjelpe og vise dem systemet» forteller Connie Louise Syvertsen strålende fornøyd.

bilde3_ynapng

Bilde tatt av Connie Louise Syvertsen, Nærbutikken Øyna

Landhandelen som er lokalisert på en øy i Flekkefjord kommune byr på både sjel og høyteknologi. Kundereisen starter allerede med avreisen fra Abelnes til Øyna med en helt ny El-ferje!

«Vi har jo El-ferjen som nærmeste nabo så det ble en fellesåpning for oss! Vi gleder oss masse til sommeren, og det blir en spennende tid fremover når båtturistene kommer. Vi hadde ett utrolig trykk i påsken, såpass at vi ikke hadde nok varer engang!» 

bilde2_ynapng

Bilde tatt av Connie Louise Syvertsen, Nærbutikken Øyna

«Vi er superstolte, tenk vi en av de første med høyteknologisk system i Norge, og nummer to her på Sørlandet! Helt kjempe, vi er strålende fornøyde!»

Gratulerer med høyteknologisk dagligvarehandel, dere er nå en del av fremtiden!

- Sonja S Foss, kommunikasjon, og gjengen i Mat-Norge.