111 ÅR GAMMEL OG GJENFØDT: – HØYTEKNOLOGISK DØGNÅPEN JOKER BUTIKK VED GAUSTATOPPEN

Ordfører Bengt Halvard Odden var tydelig stolt under åpningen av Joker Tuddal.

Torsdag 9. februar var det nyåpning av Joker Tuddal. Fra å starte som Tuddal Handelslag i 1912 drives butikken nå av kjøpmann Lars Tveiten, og har flyttet inn i et splitter nytt, moderne bygg med døgnåpen tilgang for kundene, ved bruk av RMA-Butikkstyring fra Mat-Norge.

En stolt og engasjert ordfører fortalte om hvor mye dette betyr for kommunen, bygda, fastboende og hyttefolk — til en stor forsamling av fremmøte på åpningen!

– En historisk dag, sier CEO i Mat-Norge, Hans Olav Bakås.

Millionsatsing for å gi kundene bedre tilbud
Joker Tuddal ligger ved Bjårvatn, på vei til Gaustatoppen. Kundene kan nå boltre seg over hele 300 kvadratmeter alle dager i uken, hele døgnet.IMG_1520JPEG
FOTO: Mat-Norge

Lars og gjengen på Joker Tuddal har investert i et nytt topp moderne bygg, og høyteknologisk butikk med RMA-Butikkstyring.

CEO Hans Olav Bakås fra Mat-Norge har fulgt prosjektet tett.

— De fastboende er veldig heldige som har en driftig kjøpmann som Lars som står på sent og tidlig, og som nå satser på fremtid, sier han.

Fremtidens butikk fjerner tidsklemmen

Tuddal, med sine 1800 hytter, er kjent for bl.a. Gaustatoppen som er et landemerke.

Nå ønsker kjøpmannen Lars at den høyteknologiske Joker-butikken skal bli nok et landemerke i Tuddal.
Kjededirektør Kjetil Flåtrud sa også i sin tale at «tidsklemma» offisielt når var fjernet for alle i nærområdet.

– Bor du i bygda, eller i Oslo med hytte i Tuddal, da trenger du ikke lenger tenke på tid — med tanke på at butikken er døgnåpen 365 dager i året, uttalte han.
Merkur-konsulent Hallvard Christenson gratulerte også bygda, på vegne av det statlige Merkur-programmet.

Han trakk frem viktigheten med denne type digitaliseringer for en bærekraftig utvikling, og det å ruste seg for fremtiden.


Kunder i alle aldere ville prøve
Det var ekstra gøy for Joker Tuddal å oppleve at kunder i alle aldere var nysgjerrige under åpningen, og valgte å prøve ut den nye teknologien.
I perioder sto faktisk den betjente kassen helt ubrukt.
IMG_2199JPEG
FOTO: Mat-Norge

– En historisk dag, med en fantastisk åpning, fint vær og mye folk i alle aldre, sier Bakås.

– Mat-Norge takker Lars, Joker og alle involverte for et fantastisk prosjekt. Det er veldig gøy å få lov å være med å skape fremtiden for Tuddal, legger han til avslutningsvis.
IMG_2228JPEG
Christian Lindal fra Mat-Norge, Lars Tveiten kjøpmann og eier av Joker Tuddal, og Hans Olav Bakås fra Mat-Norge var tilstede under åpningen av Joker Tuddal. FOTO: Mat